Sløret eller slæbet

Sløret eller slæbet

Kan man tage slæbet af efter vielsen og når festen er startet? det vil være meget praktisk. Det vil da være umuligt, at holde hele festen med det på. Du skal bare sørge for at brudekjole forhandleren får syersken til at påsy en lille knap under overdelen eller toppen og en lille slip midt på slæbet der kan hægtes fast på denne. Bare spørg efter det i butikken så skulle de med garanti vide det.

Om havde arrangeret en blomsterbinder til, at binde buketten af blomster, medbragt af gæsterne. Buketten blev bundet uden for kirken og var klar da bruden kom. 

Brug for en fotograf?

Romantisk Hotel/Kro På Sjælland

Da vi skal gerne vil på et rigtig romantisk weekendophold fra fredag til søndag, søger vi et rigtig romantisk hotel, eller kro eller noget i den stil, og gerne til billige penge, det gør ikke noget hvis det ligger tæt på Bakken.

Jeg vil bare sige at jeg er glad for at have fundet denne side. Den er noget bedre end andre bryllupssider på nettet og jeres indhold er super godt. Og så har I et dejligt afslappet forum, det er jeg meget glad for. vi er inviteret til bryllup og manden min skal være forlover med alt hvad det indebære (ifølge gommen skal det indebære alt hvad det gjorde i gl. dage) men men jeg /vi aner ikke hvad det er ?? og jeg kan ikke finde oplysningerne på nettet.

Forlover

Hvad er egentlig forloverens opgaver andet end at stå ved siden af gommen i kirken, bære ringene og derudover hjælpe gommen igennem dagen. Er der flere opgaver??? Nogle vælger at lade gommen sørge for gravering af ringe (hvis forlovelsesringe bruges som vielsesring). Det kan også være gommens opgave, at sørge for, at brudebuket , brudepigebuket og knaphulsblomster hentes hos blomsterhandleren, eller leveres i kirken.