Alternativ til brudebuket

Alternativ til brudebuket

Jeg vil høre om nogen har et alternativ til brudebuketten? Jeg er allergiker og har det ikke så godt i nærheden af for mange blomster. 

Den dygtige fotograf til brylluppet

Da det gik op for mig, at jeg skal giftes, nægtede jeg at bære en buket – bare fordi jeg skulle være brud… Også fordi jeg ikke vil give så mange penge for en buket, der er beregnet til ‘éngangsbrug’ og fordi jeg ikke er så meget til blomster.

Jeg fandt så på at lade mit nye navn indgravere sammen med datoen i min salmebog, som jeg fik, da jeg blev konfirmeret… Jeg ved godt at der er kommet en ny udgave siden dengang, men eftersom salmebøgerne i kirken heller ikke er blevet udskiftet endnu og der alligevel er et samlebogstillæg, så kan det jo være det samme – efter min mening… 

Min tilkommende har så fået gjort det samme med sin – så måske er det starten på en ny tradition i vores familie. Undervejs i dette forløb har jeg så set en buket jeg gerne vil have, så den får jeg, men nu er salmebøgerne graveret, så de skal selvfølgelig også tages i brug… 

Måske en idé?