Hvor sover I før bryllupsdagen?

Hvor sover I før bryllupsdagen?

Hvor sover I før bryllupsdagen? Sover I sammen ? Jeg skal først giftes til august og har ikke helt fundet ud af det endnu. Men jeg har en forestilling om det. Jeg tror at vi sover sammen (for mig vil det virke fjollet hvis vi ikke sover sammen, vi har boet sammen i næsten 12 år og har 2 børn) men så bliver han “smidt ud” om morgenen, da jeg gerne vil have at han først ser kjolen i kirken. 

Jeg har smidt manden ud – han sover hos sine forældre, mens jeg sover herhjemme. Kirken ligger i vores by og jeg vil gerne være hjemme, hvor jeg ved, hvor alt er i stedet for at skulle huske det hele og glemme det halve. Det er vist ikke den dag man skal regne med at kunne være vildt kreativ for at rette op på eventuelle glemte ting.

Vi sover hver for sig… jeg  hjemme med nogle af ungerne.. og så vidt jeg ved sover den ene hos HAM… altså hos hans forældre det ville være fint i hvert fald.