bordplanen

bordplanen

Vi skal giftes i september, og vi er så småt gået igang med bordplanen. Men hvordan er det nu med reglerne for bordplanen? Hvem er det, der skal sidde hvor? Og hvad nu hvis vi gerne vil blæse på reglerne, har i så nogen gode idéer til, hvordan vi kan placere folk? Vi skal sidde i en E-bordopstilling. 

Skal vi hjælpe med billeder fra jeres bryllup?

Hvem sidder hvor 

Det nygifte par -brudeparret- sidder selvfølgelig ved siden af hinanden. Bruden sidder på gommens højre side. (Det gør alle damer) På brudens højre side, sidder hendes far, og ved siden af ham sidder gommens mor. På gommens venstre side, sidder brudens mor, og ved hendes side, gommens far. 

Hernæst sidder nær familie, bedsteforældre og søskende. Bare husk, at de ældste i selskabet (f.eks. den ældste bedstemor får en lidt bedre placering). Forloveren har ingen speciel placering, men placeres gerne tæt på gommen. Vi gør det ikke selv på traditionel vis. Vores borde er runde, og der skal sidde 8 ved hver. 

F.eks. vores eget bord: Her sidder vi selvfølgelig :-), forlover og hans kæreste, min hjælpepige og hendes kæreste, samt toastmaster og hans kone. Vi har valgt at gøre dette, fordi vi ved, at f.eks. vores forældre sikkert vil hygge sig meget mere hvis de sidder ved siden af nogen, de gerne vil tale med. Og vi har valgt dem der ud over vores forældre, betyder mest for os.