Pyntning af bil

Uforglemmelig polterabend

Altså alt ser jo festligt ud på dagen. Det klassiske er jo tyl (den type tyl som bliver brugt til risposerne…) og så måske blomster der matcher farverne på gommens brystbuket. Tit er det vist også forældre der står for pyntning af bil og at lave risposerne – sådan var det i hvertilfælde hos os og til mine veninders bryllup…men nu kommer jeg også fra landet, hvor forældrene og venner står for tonsvis af pynt incl. æresport….thihiiiii…det gør jo også at man ikke selv får så frygtelig meget indflydelse på det der traditionelt er forældrenes opgave. For mig var det perfekt, men det er ikke alle brude der kan lide overraskelser på dagen.

Det kommer an på hvilken bil man skal køre i……Jeg synes fx ikke at det er passende at putte pynt på en Rolles Royce 🙂 

…..men ellers kan man pynte med tyl, der blliver bundet fast på begge sidespejle…..og mødes i en sløjfe på fronten…enten bindes det fast til grillen……kølerfiguren (hvis der er en sådanne)…..eller hæftes under motorklappen. ….. 

….eller man kan pynte med små buketter blomster….ved sidespejle…..på køleren….ol. 

……en klassisk bil ser flot ud med to flag forrest……et i hver side af for-kofangeren. 

….eller/og man kan sætte et lille stykke tyl i antennen. 

Til hjemturen……..tjaaa…..som regel er det ikke for at “pynte” bilen………men så kan gæsterne jo binde dåser bag bilen

Hvad med at lægge lidt tyl og nogle blomster på hattehylden, og så binde tyl fra fronten til spejlene i hver side. 

Se flotte fotos fra bryllupsfotografering her

Der er der mange forslag til pyntning af biler. 

Min mand havde som en overraskelse tilmig sørget for pyntning af vores bil og den var utrolig smuk. Der var bundet en ranke af noget grønt og i ranken var der så påsat blomster og tyl. Ranken var sat fast på sidespejlene (tror jeg nok) og først tværs hen over køleren ned til kølergitteret, så deranken dannede et V.