Gaveideer til brylluppet

Gaveideer til brylluppet

Georg Jensen er altid god for nye og æstetiske designs. Vi har kigget på nogle af deres nyheder i julehandlen. Gammelt design – er in igen! Arne Jacobsens 45 år gamle ske har fået en ny anvendelsesmulighed – den er ideel til caffelatte!

Arne Jacobsen caffelatteske stammer fra den bestikserie, han i 1957 designede til SAS Royal Hotel. Skeen er slank, enkel og perfekt til varme drikke i høje glas. Skeen er fremstillet i rustfrit stål og leveres i gaveæske med 2 stk. til 199 kr. – Gaven til alle, der elsker at gå på café, og som også drikker caffelatte derhjemme.

Læs mere om bryllupsplanlægning her

Mobilholder Har du svært ved at huske, hvor du har lagt mobiltelefonen, eller kender du en, der har? Så har den industrielle designer, Steve McGugan, skabt holderén til mobiltelefonen. Mobilholderen er fremstillet i rustfrit stål og sort gummi, den virker både klassisk og moderne i forhold til mange farvestrålende og kitchede holdere, der ellers findes på markedet.

Den enkle holder koster 199 kr. Måske en gaveidé til manden, der har alt? Fumlertumler salt- og pebersæt Designeren Søren Ulrik Petersen har skabt salt- og peberbøssen, der aldrig kan vælte. Formen er rar og blød og taler både til syns- og følesansen. Sættet koster 359 kr. Måske en gave til ham eller hende, der går op i design? Smukke ringe I den lidt dyrere ende findes de dejlige “Mirror” ringe til piger og damer.

Maria Berntsens ringe, Mirror, i sterlingsølv kan bæres enkeltvis eller flere sammen. Ringene er blødt facetslebne og har en spejlende effekt. Hver ring er fattet med tre ensfarvede stene – grå månesten, orange månesten eller granat. Ringene koster 1400 kr. pr. styk.

Enkelt design Georg Jensens gaveidéer ligger i et rimeligt prisniveau og er helt sikkert ting, der ikke bare vil blive gemt væk i et skab, da de udover at have et smukt og enkelt design også har en høj brugsværdi…