JEG SKAL GIFTES

JEG SKAL GIFTES

Med kærligheden som overskrift

For mig er det en drøm, dog ikke ”LILLY-drømmen” svøbt ind i hjerter af marcipan og en mand pakket ind i hvid heste med kvalme på, men mere en drøm om at tro på noget og vide, at manden, som friede til mig i Rom sidste år, elsker mig og omvendt, og at vi holder en fest med vidunderlige venner & familie med kærligheden som overskrift.

Derfor gifter jeg mig

Derfor gifter jeg mig, og jeg glæder mig vildt…og som en god veninde en gang sagde til mig: ”Gift dig kun, når du ikke kan lade være”…sådan har jeg det, jeg er KLAR, og nu går den vilde bryllupsjagt! Grundangst!

Bryllupsplaner, uha, der er mange, og et ord som kommer snigende tit og ofte i den forbindelse er ”grundangst”. Helt tørt kan jeg fastslå, at der er rigeligt at få angst over, og angsten er ved at være fasttømret i min spæde bryllupssjæl! MEN én ting, jeg er god til ikke at glemme, er, at der også er ualmindeligt skønne ting ved, at man som kvinde skal gøre sig klar til at være brud. Jeg har f.eks. investeret i Helena Rubinsteins nye vidundercreme ”Prodigy”, for tænk hvis man havde én rynke mindre på ens bryllupsdag!

https://www.bryllupsfotografkøbenhavn.dk

https://www.bryllupsfotografi.net

Ekstravagant selvforkælelse Det er nu, man skal shoppe lækre ekstravagante produkter ind, tage en ekstra tur til massøren, som skræmmer din cellulitis væk, købe det dyre undertøj i stedet for Sloggis super bomulds g-strings, købe det dyre halssmykke, købe de lækre strømper og i det hele taget give den gas…. GØR DET, for tror du selv, at din kommende mand vil skyde dig i skoene, at du vil vise dig fra den strammeste & lækreste side på din bryllupsdag… Nope! Det tror jeg ikke!

Gisp – når jeg det hele? Om Helena Rubinstein, min kære veninde, har givet mig færre rynker om to måneder, vil I være de første, der får af vide, – syntes faktisk allerede, at jeg er en smule strammere under venstre øje! Udover mit ego må jeg jo erkende, at andre bryllupsplaner også må passes, og tro mig, der er rigeligt. Læs min checkliste på onsdag og se, hvor meget jeg har nået (gisp eller ikke nået)…. Jeg kan allerede nu afsløre, at jeg har fundet kjolen, og at det slet ikke gik som forventet. En vidunderlig homoseksuel mand er involveret….Til næste gang…

Rynkefrit bryllup

Jeg smører mig ind 2 gange dagligt i min vidundercreme ”Prodigy”, og jeg mener altså virkelig, at det virker (kom nu, vær stærk i troen)…Udover det, ringede jeg til en konsulent hos Helena Rubinstein og bad dem give mig et bud på den helt rigtige bryllupspakke til en stresset brud, som skal ligne den rene, smukke, unge, glade kvinde på sin bryllupsdag, og ikke én, som har været igennem 3 måneders vridemaskine af stress. De mente, at det er nu, at man langsomt skal bygge sin hud og sin krop ekstra op til sådan en stor dag.

Ikke en uge før, hvor ens hud kan risikere at flippe ud og ikke tåle diverse nye produkter… Det vækker med gru min hukommelse tilbage til filmen ”My Big Fat Greek Wedding”, hvor bruden vågner med en bums i ansigtet på størrelse med en melon, GISP det må være enhver bruds værste mareridt! ‘Dine bryster er for tunge…!’

Brudekjolen

Brudekjolen…DEN er i hus, havde en ide´om, at jeg skulle i 80 butikker og at alt ville blive imponerende forvirrende, men nej, besøgte Lasse Spangenberg på Frederiksberg, og der blev jeg, prøvede 5-6 kjoler, og meget hurtigt finder man ud af, hvad der klæder én, og ikke mindst, hvad der IKKE gør…

Designer Lasse Spangenberg med fantastiske løse håndled får man sandheden fra; ”du har brede skuldre”, ”dine bryster er for tunge til den kjole”, ”du har skønt hår”, ”du er en tyyyypppppeee” og ”neeeeejjjjjj man kan da ikke bære kort slør, DET er simpelthen for Lilly-agtigt”…Jo jo, der er ikke det, jeg ikke har lært om bryllupsmode efter mit møde med skønne Lasse. Jagten på sko Så mangler jeg bare at finde sko & undertøj…. Hvorfor er jeg så sko-kræsen?

Jeg KAN ikke finde nogle pæne brudesko….hjææælllpppp! Ender nok op i mine sure udtrådte Adidassko!