Børn, bryllup og fest

Børn, bryllup og fest

Børn med til bryllup 

Vi skal have børn med til vores bryllup ingen tvivl om det. Men hvor gamle skal venners børn være før vi siger at de også må komme med? Vi har et vennepar som har en baby og et andet par som har en søn på 3 år. Familiens børn skal med og det er ikke til diskussion. Men hvorvidt den 3 årige skal med er vi i tvivl om. Hvis vi skal være helt oprigtige syntes vi ikke han skal med. Men et ammebarn skal med, hvis hun stadig ammes når vi skal giftes til juni. Kan vi godt tillade os at sige til forældrene at pigen ikke skal med hvis hun ikke ammes mere? 

Det er meget normalt, at man inviterer familiens børn, og kun de af vennernes børn, som bliver ammet. Forældrene vil også helt sikkert have forståelse for det. Og bliver nok også glade for, at få en festlig aften uden børn. 

brylluppet i et forsamlingshus

Er der andre end os som skal holde brylluppet i et forsamlingshus? Vi er interesseret i at høre hvad i budgettere med ifh til vin m.m. Vi skal også holde festen i et forsamlingshus. Vi har budgetteret med 1 flaske rødvin pr mand og en halv flaske hvidvin. Det er nok lidt rigeligt, men hellere for meget end for lidt. Og i dag kører de fleste butikker med, at det overskydende vin fra festen, kan returneres. 

Vi har lejet en spejderhytte til festen. Vi har budgeteret med 1 flaske rødvin og 1 flaske hvidvin til hver. Derud over har vi købt 6 rammer øl, 10 rammer sodavand, 3 l baily til desserten, 1 flaske whisky, 1 l bailey, 1 stor flaske pisambon til den efterfølgende fest. Jeg er næsten sikker på, at vi har købt for mange drikkevarer, men jeg har det sådan, at jeg vil hellere have noget i overskud bagefter end jeg vil mangle noget til festen.