Når kvinder elsker for meget

Når kvinder elsker for meget

Kender du det, når manden i dit liv svigter – igen? Eller lyver – igen? Eller er dig utro – igen? Eller bare altid hellere vil arbejde end være sammen med dig og børnene? Og kender du dramaet, som uværligt følger, hvad enten det er iskold luft, psykisk afstraffelse eller højlydte skænderier? Ja såmænd, det kender du godt, hvis du er en kvinde, der elsker for meget.

Mænd, der er dårlige for dig Og os er der mange af! Kvinder, der lader deres liv styre af en mand og oftest en mand, som ikke er gode for dem og ved dem. Som får følelserne af utilstrækkelighed og manglende selvværd frem i fuldt flor. Men alligevel tiltrækkes du af ham! Går du ind på en cafe med 75 mennesker, vil du uværligt ende op med at tale med den eneste mand i lokalet, du IKKE skulle have talt med: nemlig ham, som er dårlig for dig – endnu en!

Dygtig og kreativ passioneret bryllupsfotograf

Hvis bare … Endnu en af de mænd, hvor du tilbringer livet med at leve i illusionen om, hvordan det skal blive, nu når I får ferie (og det selv om erfaringen har vist dig, at I som regel ender med at skændes), eller hvor dejligt, det bliver, når I får et barn, når barnet bliver større, når arbejdspresset er væk, når I flytter, når I har været på kursus! Altså lever i, hvordan det vil blive engang, når … istedet for at leve dagen i dag med dens mangler og glæder.

kæresteforhod

Manden først! Og kender du det, at have en aftale med en veninde, og så ringer han liiiige og spørger, om I ikke skal … og du ringer så afbud til veninden, enten med en dødsyg undskyldning eller også appelerer du til hende… du kan da nok forstå? Og sådan fortsætter jeres forhold! Hver gang HAN vil noget, siger du ja, uanset hvilke omkostninger det har for dig og dine børn. Han kommer altid først! Han lover at gå med til mødet i børnehaven og glemmer det eller er ikke oplagt. Han straffer dig ved ikke at ville have sex med dig, måske kalder han dig grimme ord, eller han gider pludselig ikke tage med på ferie eller med ud til vennerne. Han er oftest svær at tale med om problemerne. På en eller anden måde bliver jeres samliv/kæresteforhod bare aldrig lige så glædesfyldt og roligt som dine veninders. Og du, som er en kvinde, der elsker for meget, står og føler dig magtesløs, fordi du som årene går (og måske med forskellige mænd) kan se, at mønstret gentager sig, og hvad kan du gøre?

Destruktiv kærlighed

Ja, når din kærlighed bliver til destruktiv adfærd for både dig og dine børn, er det tid til at gøre noget -anderledes. Hvis du fortsætter med at møde de samme mænd, får du de samme følelser og den samme behandling, som du plejer. At være en kvinde, der elsker for meget, kan for nogen være et livslangt projekt. Et omfattende projekt som tager al din tid og alle dine kræfter. Det fylder i dine tanker, i dit hoved og i dine følelser. Det fylder i dit liv og i dine børns liv.

Forandring starter ved dig Men du kan lave det om! Og i modsætning af hvad du måske går og tror, handler det ikke om at lave om på manden, men dig selv. Det hele starter med dig selv! Det eneste konstante er forandring, og den eneste, vi kan forandre, er os selv.