I krig og kærlighed gælder alle kneb

I krig og kærlighed gælder alle kneb

Netdating er ikke længere en pinlig affære. Der søges konstant nye græsgange, når det gælder kærligheden. Og nu er det også muligt at tage astrologien til hjælp.

I krig og kærlighed gælder alle kneb

Slut med de traditionelle profiler. Glem alt om at surfe i timevis på nettet i søgen efter den eneste ene. I krig og kærlighed gælder alle kneb, så hvorfor ikke lade dit stjernetegn guide dig? Internettet klarer jobbet, og finder hurtigt frem til din stjernepartner.

Se billeder fra en dygtig bryllupsfotograf

matchmaking

I astrologiens tegn Astro-partners koncept er enkelt. Du opretter en profil hos dem, og til gengæld tilbyder de dig matchmaking i forhold til dit stjernetegn. Du behøver blot at give dem oplysninger om dig selv, læne dig tilbage, og lade astrologien finde den rigtige partner. Når stjernestøvet har lagt sig, og den ”rigtige” er fundet, vil astro-partner kontakte dig enten via mail eller sms.

Kærlighedstegnet Astrologisk set er matchmaking ikke kun et spørgsmål om stjernetegn. Man skal først og fremmest kortlægge sín Venus. For at kunne finde den ”rigtige” skal du finde ud af, hvor Venus står i dit horoskop. Det er nemlig i dette stjernetegn, du kan finde din udkårne. Det kan lyde kompliceret, men med Bryllup-partner får du heldigvis det hele serveret på et sølvfad, og behøver såmænd hverken at tro eller forstå.

dating, kærlighed og bryllup

Venner for livet Og det er ikke kun dating og kærlighed, der tilbydes på den stjernebesatte portal. Almindelig ”gammeldags” chat med andre ”atstro- venner” er også tilladt. Og lige meget om du søger venner eller partnere, giver Astro-partner dig muligheden for en helt nye dimensioner af venskaber.