Den eneste ene og vejen til bryllup

Den eneste ene

Træt af at vente på den eneste ene? Måske det er fordi, han ikke bor i byen, men lever på landet. De lange køer i supermarkedet, den aggressive eftermiddagstrafik eller den høje husleje kan få selv den bedste byboer til at drømme om en tilværelse på landet. Langt fra byens bilos og klaustrofobiske opgange.

Se flotte billeder fra bryllupper her

Amorinernes rejse

Det virker måske en smule kikset, men når alle andre gør det, kan man vel også gøre det som landmand ? At søge efter en kommende kæreste over internettet har indenfor de seneste år bevæget sig fra afvisning til accept i den kollektive klausul for hot or not. Og for en landmand, der lever sit liv fjernt fra byens trendy cafeer, firmaets faste fredagsbar og nattens søgende blikke, er det en oplagt mulighed. Via chat og brevudveksling bygges der bro mellem manden på landet og kvinden i byen.

troen på kærligheden

Still growing Farmerdating blev oprettet på opfordring fra utallige ungkarle, der havde svært ved at bevare troen på kærligheden fordi kontakten med kvinderne var afbrudt af afstanden mellem by og land. Sitet vist sig hurtigt som en succes. Allerede 14 dage efter premieren var der tilmeldt 5000 brugere og udvekslet mere end 18.000 breve. En popularitet der siden har været stigende og stadig er på vej op.

Masser af tid til hjemmebag Er du træt af overfladiske scorebemærkninger og sultne blikke i byens blinkende neonlys, kunne det være, at der var noget at finde og vinde på landmændenes lykkecentral. Med 15.000 profiler at vælge imellem burde der være fristelser, du kan falde for. Selvfølgelig kræver det sin kvinde at vænne sig til en hverdag, der følger lyset, men du slipper for stresset med at ville nå alle ugens biografpremiere og gummistøvlerne er jo også tilbage i modebilledet, så helt umuligt er det vel ikke?