Morgengave?

Morgengave?

Hvad pokker skal jeg give min kommende brud i morgengave? Nogen ideer? 

Hvad med et Boudoir-foto? En kalender, hvor du i forvejen har planlagt nogle ting, I skal sammen. 

Smykker går man næsten aldrig fejl af. Hvad med en madaljon, hvor der er plads til billeder af jer og evt. børn/kommende børn? Eller hvad med at give hende et flot smykke ( evt. et par øreringe ) som hun kan tage på når i skal ud og værdsætte som en flot gave fra dig 

Få flere ideer til morgengave her

Da vi blev gift i sommers valgte min mand således: 

Smykker, men ikke bare eet som han vidste, at jeg umiddelbart blev glad for…..men han delte morgengaven op i to dele. —-Så det blev til et moderne smykkesæt (Halskæde og armbånd fra Dyrberg Kern), som han vidste var et hit nu og her……men så havde han også købt et meget tidsløst smykke, en meget klassisk feminin halskæde i hvidguld med en enkelt går perle i. 

Umiddelbart, da jeg åbnede gaverne, så må jeg indrømme, at modesmykkerne tiltalte mig mest——men nu er jeg allermest glad for det klassiske smykke, som jeg ved, jeg vil kunne bære resten af mit liv. 

Hvis nogen vil vide, hvad jeg gav ham 

…så kan jeg afsløre, at han fik en Dupontlighter i stål med hans kælenavn indgraveret  (dvs. indgraveringen fik han på et gavebevis, så lighteren kunne byttes, og så han selv kunne godkende indgraveringen) 

Derudover fik han en bog om Sardinien (hvor vores bryllupsrejse gik til)…med et lille forskrift i.