Det er så yndigt…..

Det er så yndigt.....

Året i år bliver et år i brylluppets tegn: Både for de der selv skal tage det store skridt og for den øvrige familien Danmark der spændt venter på at se Mary blive prinsesse. Og prinsessedrømme er der nok af. Ikke bare i kongehuset men i mangen et bankende pigehjerte.

Mød en dygtig bryllupsfotograf

Planlæg dit drømmebryllup

Er du en af dem der tæller ned til den store dag? Ja så er det måske nu du skal begynde at planlægge. Hvordan skal der fries? Hvordan skal kjolen buketten og håret se ud? Hvad med invitationer? Traditioner? Og den afsluttende rejse?Oestrogen vil hele ugen svælge i inspiration. Til dig der har en fest i vente men så sandelig også til dig der bare vil drømme med……

bryllup Aarhus

I USA hører det til normen at have en bryllupskonsulent når man skal giftes hvorimod vi herhjemme ikke er så bekendt med begrebet. For dem der elsker at arrangere er det lykken selv at forberede sit eget bryllup lige fra bordkortene til hvilken farve brudebuketten skal have. For andre kan samme proces være et mareridt! Her kan en bryllupskonsulent være til stor hjælp.

Bryllupskonsulent

Bryllupskonsulenter har travlt for når foråret nærmer sig går der bryllup i blodet på mange. De har tidligere været tjener og været med til at servicere til et utal af bryllupper. – Mange af de bryllupper hvor jeg har været tjener har jeg ofte tænkt at det kunne have været flottere hvis det havde været gjort anderledes. Derfor fik jeg lyst til at starte mit eget firma der tilbød at arrangere bryllupper og andre festlige begivenheder.

fransk bondestil

Rokoko til fransk bondestiI dag er forventningerne til et bryllup skruet helt op og det er ikke ualmindeligt at bruge 100–150.000 kroner på et bryllup. Derfor vil folk også gerne have noget andet end suppe steg og is. Det skal være originalt anderledes og eventyragtigt. – Vi kan lave flotte spændende dekorationer som danner rammen om et romantisk bryllup i rosens navn eller skabe et sjovt og anderledes miljø med temaer såsom 1700-tallets rokoko fransk bondestil eller Grev Draculas hule.

Konsulenterne kan hjælpe med alt fra idé og planlægning til gennemførelse af brylluppet. De har allieret sig med forskellige fagfolk som hun trækker på især til de store bryllupper. – Når det kommende brudepar kontakter mig holder vi et uforpligtende møde hvor jeg bliver informeret om deres forventninger hvor de er i deres planlægning og hvilket budget de har kalkuleret med. Det er sjældent folk vil have en hel pakkeløsning. Men organiserer jeg det der tager længst tid såsom mad lokaler og dekoration giver det tid til at folk selv kan gå og sysle med småtingene.