Uforglemmelig polterabend

Uforglemmelig polterabend

Gør din venindes polterabend til en uforglemmelig begivenhed. En polterabend kan have mange ansigter og nogle af dem viser sig ikke fra den pæne side. Vi har vist alle mødt en flok fulde mænd eller kvinder der slæber staklen der skal giftes gennem en pinlig seance på et offentligt sted. Det kan være den totale ydmygelse for der er vist ingen der ligefrem elsker at blive trukket udklædt gennem strøget for at sælge kys til en krone.

Selvom vi stadig støder på polterabendselskaberne på strøget så er det vel egentlig blevet passé at trække sine venner og veninder gennem en sådan pinagtig affære. Nu skal det være en hyggelig og rar dag i venners lag hvor det naturligvis stadig er tilladt at få en lille fjer på. Der er mange forskellige muligheder for at gøre en polterabend til en mindeværdig dag for hovedpersonen og det kan være alt fra det stille og rolige til gang i den.

Ren nydelse

I den rolige ende af skalaen er der polterabenden der sætter fokus på velvære og nydelse. Tag en tur til kosmetologen og giv jeres veninde den helt store luksusbehandling eller make-over. Resten af selskabet kan eventuelt også nyde en ansigtsbehandling pedicure eller måske en gang massage. Sørg for at bestille tid i god tid og medbring endelig masser af champagne og friske jordbær så I er sikre på at den vordende brud vil være jer evigt taknemmelig.

Dance the night away

En anden mulighed kunne være at få en undervisningstime i mavedans. Hos Dansetossen på Vesterbro i København kan I bestille en dansetime hvor I alle sammen lærer en lille mavedans. I kan leje et rigtigt mavedanserindekostume til bruden som ved slutningen af timen skal optræde med en solodans til ære og morskab for hele selskabet.

Brug for en fotograf til brylluppet?

https://bryllupsfoto.voresstoredag.dk

https://blog.voresstoredag.dk/

Den frække…

Croquistegning er hot – specielt hvis man hyrer en nøgenmodel! Hyr den bedste af slagsen, og lad hele flokken kigge løs og forevige den nøgne sandhed på papir! En lidt mere politisk korrekt pendant til at hyre en stripper, men det er ret sjovt og samtidig vældig interessant at sammenligne tegninger bagefter. – Og så er der samtalestof til resten af aftenen!

Stjerne for en dag

Hvis I vil udfordre bruden så tag hende med i et studie hvor hun skal indspille en sang på en cd. Her vil bruden få et evigt minde fra sin polterabend og samtidig få muligheden for rigtigt at trykke den af. Det vil helt sikkert også være et stort hit at sætte denne cd på til forskellige festlige begivenheder i fremtiden. Eller til selve brylluppet så de øvrige gæster kan få indblik i brudens skjulte talenter….

Den lidt pinlige

Hvis I stadig søger efter en lille smule ydmygelse af bruden, så prøv at arrangere et besøg i det lokale tv-bingo studie. Her skal bruden være nummerpige for en dag, hvilket er til stor morskab for alle… måske lige på nær for bruden selv.