Gommen og Brudebuketten

Kærlighed

Er det rigtigt at det er gommen som skal købe brudebuket og blomster til brudepige, gom og forlover? 

Jeps, det er een af de dele af planlægningen, man som gom ikke kan overlade til den ivrige brud.

Seriøst: ja, det er gommen, der sørger for blomsterne – hele vejen rundt. Et hurtigt råd (som også følger op på min dumsmarte start på indledningen) er: selvom ideen er, at bruden ikke skal se sin brudebuket før selve dagen, så tag hende godt og grundigt med på råd om stil og farvevalg af brudebukketten.

Jeg glæder mig afsindigt til at blive gift om nogle måneder, og noget af det spændende er da at se, hvad han finder på … og jeg har så meget tillid til min mands smag, at jeg ved at han i hvert fald vælger noget han selv kan lide, så det skal da nok blive godt (og han får selvfølgelig at vide om kjolen bliver hvid eller champagnefarvet!!) 

…. men om buketten bliver rosa, hvid, blå eller lilla det er da revnende ligegyldigt, bare det står sig til det tøj han har tænkt sig at bære … hvidt er da så taknemmeligt som noget!

Alternativ til brudebuket

bryllupsplanlægning

Jeg erkender det blankt: jeg har en enkelt lillebitte fordomsfuld opfattelse af, hvordan sådan en bryllupsplanlægning de fleste steder foregår: Gommen er interesseret i, hvor det skal holdes, hvem der skal med, hvad der skal spises osv, mens han er temmelig overbærende over for den meget detaljerede del af planlægningen (f.eks. broderi på servietter – eller om dugene skal være råhvide eller creme…). 

Derfor siger min lillebitte fordomsfulde opfattelse også, at langt de fleste detaljer i lang de fleste bryllupper planlægges af bruden, mens gommen i bedste fald forholder sig seriøst til detaljerne – i værste fald siger han “jaja” uden at tage stilling. Og hvor kommer buketten så ind i billedet; jo, hvis min lillebitte fordomsfulde opfattelse af planlægningen ikke er skudt helt ved siden af, så er farvevalget noget af det, bruden har taget sig af i planlægningen, hvorfor det er en fordel for gommen, at modtage et enkelt lille tip omkring bukettens udseende. 

Det min mand og jeg gjorde til vores bryllup

Det min mand og jeg gjorde til vores bryllup, var at søge billeder af brudebukketter på nettet og sammen fandt vi frem til nogle form og farve… Slut resultatet var simpelthen bare så smukt, jeg fik en lidt “vild” buket i pink, lyserøde og lilla farver… Vores borddekorationer, brudepigernes buketter, brystcorsagerne og kirkeudsmykningen passede perfekt i farverne til min buket… Også var pink en gennemgående farve i vores invitationer, bordkort, menukort, servietringe og risposer.

Book den rette bryllupsfotograf til dagen