Et eventyrbryllup

Et eventyrbryllup

Vor Frue Kirke karetkørsel balkonscenen og bryllupsmiddagen. Hvornår er det nu liiige det sker? Få styr på den store dag med vores timeplan. Bryllupsceremonien vil Danmark stå på den anden ende. Kongelige fra hele verden turister pressekorps og royale fans vil alle være samlet i København på denne specielle dag for at hylde Kronprinsen og hans Mary.

Brudeparret ankommer kl. 16.00 til Københavns Domkirke også kendt som Vor Frue Kirke i det indre København hvor vielsen vil blive foretaget af Biskoppen. Hele det indre København vil være spærret af og især området i- og omkring Vor Frue Kirke vil være forbudt område for os dødelige fans.

Karetkørsel

Efter vielsen vil det nyslåede brudepar køre i karet fra Vor Frue kirke via en planlagt rute til Christian VII’s palæ på Amalienborg. Planlægger du at vinke er det en god idé at tage opstilling tidligt på dagen da der er konkurrence om de gode pladser. Dem som har været tidligt ude har måske endda været så heldige at vinde Illums konkurrence om vinduespladser når kareten kører forbi med brudeparret. Hele ruten vil være udsmykket med roser og blomster og glade royalister.

Balkonscenen ventes brudeparret på Amalienborg og her vil de traditionen tro komme ud på balkonen for at lade sig hylde af folket. Her håber vi selvfølgelig på at vi langt om længe vil få det eftertragtede kys at se. Også her vil det myldre med royale fans flag og glad stemning.

Book jeres bryllupsfotograf her

Bryllupsmiddagen

Den store bryllupsmiddag og det efterfølgende brag af en fest vil foregå på Fredensborg Slot i Hillerød. Brudeparret ankommer og igen er det en god idé at tage opstilling tidligt hvis du vil have et glimt af vores kommende Konge og Dronning. Senere på aften vil brudevalsen finde sted der også vil blive tv-transmitteret.

Bryllupsgaver

Bryllupsgaver fra folket modtages gerne og har du en gave til brudeparret kan det afleveres på Christiansborg Slot fra den 3. Maj til den 14.Maj i tidsrummet mellem 10.00- 15.00- så du kan stadig nå det.

Gratulationsliste
Kunne du tænke dig at lykønske brudeparret med en skriftlig hilsen kan det også klares. I forbindelse med brylluppet vil der være lagt gratulationslister frem den.
Bryllup i skoven
Bryllupsvanvid
Tips om buketter
Lidt om vores bryllup