succesrige Bryllupsfotografer

succesrige Bryllupsfotografer

De fleste succesrige Bryllupsfotografer lærer parret og deres familier at kende inden brylluppet, så alle ved, hvad de kan forvente. Denne proces kan involvere konsultationer i studiet, skabe et forlovelsesportræt (hvor fotografen og parret faktisk arbejder sammen), sende håndskrevne noter, kommunikere via e-mail og tale i telefon.

Rene Asmussen og Stine Bro er succesrige bryllupsfotografer i Jylland og på Fyn, send en flaske Dom Perignon og en håndskrevet note dagen efter, at kontrakten går ud, følg den derefter op med månedlige telefonopkald for at tjekke ind. Jo mere kendt parret er med fotografen, desto bedre bliver billederne på bryllupsdagen.

brud og brudgom

I denne proces med at starte et forhold til din brud og brudgom, skal du være sikker på, at du deler noget af dig selv med dem. Dette er, hvad hjælper med at sikre, at, kommer dagen for brylluppet, du vil blive hilst velkommen som en ven af parret, ikke bare som en leverandør, de ansat.

Under din indledende konsultation med bruden og brudgommen, det er en god id.at evaluere ansigterne til begge, ligesom en læge undersøger en patient for symptoms. Under flad belysning skal du undersøge motivet lige fra og gradvist flytte til højre for at undersøge den ene side af ansigtet fra en vinkel og derefter gentage på venstre side. Du kan gøre dette, mens du snakker med parret, og de vil aldrig engang vide, at du analyserer dem. Undersøg ansigtet på begge sider fra fuld ansigt til profil. I din analyse Leder du efter:

  1. Den mest smigrende vinkel, hvorfra man kan fotografere personen. Det vil normalt være på syv ottendedele eller tre fjerdedele visning, som op-stillet til head-on eller i profil.
  2. En forskel i øjenstørrelse. De fleste menneskers øjne er ikke helt samme størrelse, men begge øjne kan gøres til at se samme størrelse ved at placere det mindre øje tættest på linsen, så det naturlige perspektiv overtager og det større øje ser normalt ud, fordi det er længere væk fra linsen.
  3. Ændringer i ansigtets form og karakter, når du bevæger dig rundt og til siden af dit emne. Se kindbenene blive mere eller mindre fremtrædende fra forskellige vinkler. Høje og / eller udtalt kindben er en smigrende funktion hos mænd eller kvinder. En firkantet kæbelinie kan blødgøres, når den ses fra en vinkel; et rundt ansigt kan virke mere ovalt og smigrende fra en anden vinkel; et slankt ansigt kan virke bredere og sundere, når det ses fra hovedet på, og så videre.
  4. Personens bedste udtryk. Gennem samtale skal du bestemme, hvilket udtryk der bedst ændrer den bedste vinkel—et smil, et halvt smil, intet smil, hovedet op, hovedet ned osv.
  5. Bestem kvaliteten af parrets hud, især brudens. Bestem, om diffusion vil være noget, der vil blive krævet i nogle, de fleste eller alle tilfælde.
  1. Se efter deres bedste funktioner. Se hvordan de smiler og tage mentale noter af deres ansigter, når de lytter eller taler til hinanden.