Den førende bryllupsfotograf

Den førende bryllupsfotograf

Denne fri-og-let stil er eksemplificeret ved arbejdsvane fotograf, der er bredt anerkendt som den førende bryllupsfotograf i verden. “Selvom jeg ved, hvordan jeg skal posere traditionelt, vælger jeg at bryde reglerne, for hvis jeg udgør tra – ditionelt [parret] vil være helt kede. Jeg vil ikke have dem til at kede sig, Jeg vil have dem til at interagere hele tiden. Sæt dem i en position, og lad dem komme naturligt ind i posituren,” siger han.

en dygtig instruktør

Hvis du observerer han under et skud, er det klart, at hans anvisninger til emner understreger naturlige og spontane interaktioner—men de afspejler også et indgående kendskab til arbejdet i traditionelt portræt pos – ing. Han kender det nøjagtige udseende, han vil se. Hans instruktioner, kortfattet og leveret med præcision af en dygtig instruktør, er fuld af sætninger som: “Du er en statue—sætte dine arme ud,”: “Se på ham;” “Kys ham;” “går hen imod mig—du er dans;” “Se ned på din kjole—følg [linje] din skuldre; “eller” se på den måde og hæv din hage lidt.”

Mens en organisk stil med posering stadig hersker, for sent har der været en noticeable sving tilbage mod formelt stillede bridals-omhyggeligt udformede im-aldre med fremragende belysning og smuk posering. Du kan se de nyeste trends ved at se på en håndfuld brudeblade på aviskiosken hver måned. Sortimentet af stilarter er lige så forskelligt som de typer kjoler, der bæres af nutidens brude.

Bryllupper involverer også masser af grupper

Bryllupper involverer også masser af grupper, formelle gruppeportrætter, som mødet har brug for og ønsker at se i det sidste album. Når alt kommer til alt er et bryllup en tid, hvor familier mødes—og i disse dage sker det næsten aldrig før ved bryllupper og begravelser. Bryllup grupper kan variere fra to (bruden og gommen), til ti eller tolv (bryllupsfest), til hundrede eller flere (alle de samlede gæster).

Selv hvis din stil er en bryllupsfotojournalist, vil grupper og formaler stadig være en stor del af det, du gør i løbet af bryllupsdagen. Derfor skal den dygtige bryllups fotograf være dygtig til at fotografere grupper.

Begavede portrætfotografer

Begavede portrætfotografer har evnen til at skabe varige billeder af mennesker, der nydes af generationer af seere. Meget af denne succes er attraktiv for deres posing færdigheder.

Den legendariske portrætfotograf beskrev sine posing-færdigheder som en udskyder af hans personlighed. “For mig er alle smukke,” sagde han. “Det er mit job at bringe den skønhed ud og fange den. Denne forfølgelse har for mig været en livslang besættelse-en endeløs rejse, som jeg rejser hver arbejdsdag!”

I hans omhyggeligt udformede portrætter ser man et næsten perfekt, idealiseret øjeblik frosset i tiden, hvor personens skønhed og karakter afsløres kærligt.

dokumentarisk portræt session

Han opsummerede sin tilgang til formel posering pænt, når han talte om et nyligt dokumentarisk portræt session. “Det, jeg har indset, er, at jeg ikke laver fotografier kun til et barns forældre. Jeg har forstået, at vi også laver billeder til det barn, når han eller hun bliver voksen. Når de ser tilbage på disse im-aldre og ser sig selv som de var, de leder efter deres forældre, da de var unge.

Sådan er kraften og værdien af portrætter. Desværre er dette for ofte realiseret for sent og med stor beklagelse, ” siger han. Det er ikke anderledes, når en mand og kone trækker bryllupsalbummet ud ti år efter deres bryllup