Vi planlægger nu bryllup

Vi planlægger nu bryllup

Vi er 2 unge mennesker fra henholdsvis Sverige og Danmark.

Første gang vi mødtes var i 2010 hvor Edward så mig (Sabrina) danse til et talent show til et ungdoms arrangement i Finland. Han snakkede med sine venner om hvor fantastisk han synes jeg så ud, og da han så så mig komme ned til festen tog han modet til at bede mig om en dans.

Vi dansede sammen, men desværre kan jeg ikke huske ham overhovedet. Til gengæld blev jeg venner med hans bedste ven ved samme arrangement og da vi så alle 3 mødtes til et andet arrangement i Danmark introducerede hans ven os for hinanden.

romantiske følelser

Vi havde netop fået af vide at vi begge skulle rejse til England på samme tid for at gøre frivilligt arbejde. Ikke nok med at vi skulle til England sammen, det var oven i købet arrangeret på sådanne en måde at vi skulle flyve sammen (han skulle mellemlande i Danmark). Derfra startede vores venskab med en smule romantiske følelser i mellem os.

Vi brugte lidt over 2 uger sammen I England hvor vi blev trænet, og det gjorde det til noget helt særligt at have en person man holdt af og kendte i forvejen, når nu man ikke kendte nogle af de andre frivillige.

Efter denne tid mistede vi kontakten lidt igen da vi blev sendt til hver sin del af England, men efter knap 1,5 år mødtes vi igen, lige inden jeg skulle rejse hjem.

Vi mødtes så i februar hvor det var tydeligt at der var noget i mellem os, og efter opfordringer fra vores venner, begyndte vi at snakke sammen dagligt og lære hinanden at kende. Vi opdagede hurtigt at vi var meget forskellige, men også at vores forskelligheder passede sammen, og gjorde vores forhold mere interessant.

Der gik ikke længe efter vi begyndte at date før vi vidste at vi passede sammen.

Vi planlægger nu bryllup

Vi planlægger nu bryllup den 6 eller 12  September på Hotel Prindsen i Roskilde for ca. 60 gæster med forhåbentlig en dejlig middag og fest.  Derudover har vi en kirke ceremoni på frederiksberg og 2 receptioner (en i Danmark (frederiksberg) på bryllupsdagen og en i sverige efter brylluppet)  for de dejlige mennesker vi ikke har mulighed for at invitere men som vi stadig gerne vil dele denne fantastiske dag med.

Vi er meget nede på jorden, og vil gerne have et afslappet bryllup, vores lokation giver dog et mere formelt udtryk, men med lidt optræden alla´min lillesøster der er en utrolig danser, noget video shows, nogle overraskelser og generel en fest med forhåbentlig et brag i (i mere ungdommelig stil men med et mix af forskellige typer musik), så håber vi på at kombinere en formel lokation med en afslappet atmosfære.

billeder og minder af vores særlige dag

Det tog os et godt stykke tid før vi endelig fandt sammen fra første gang vi mødtes men siden da har vi brugt så meget tid sammen som muligt og bor nærmest hos hinanden i et par uger af gangen. derudover har vi også rejst tilbage til England sammen, og generelt nyder vi bare hinanden selskab uanset om det er hverdag med arbejde eller studie eller om det er ferie og weekender.

Vi håber på at vinde da vi i forvejen har det lidt trængt med pengene til at så stort arrangement men samtidig vil vi heller ikke undvære ordentlige billeder og minder af vores særlige dag.

mvh Sabrina og Edward