Bryllupsvanvid

Bryllupsvanvid

I dag er der 50 dage til, at jeg skal gå arm i arm med min papa op ad Grundtvigskirkens gulv; op til den mand, som jeg mener er manden, jeg vil blive gammel med. Desto mere jeg tænker over det midt i disse planlægningstider, desto vildere syntes jeg, det er…
Ved godt, jeg lyder som den naive førstegangsbrud, men jeg gifter mig, fordi jeg lever i håbet om, at to mennesker kan finde ud af det og rent faktisk også være lykkelige samtidig! Og jeg prøver at glæde mig midt i den vilde planlægning.

Bryllupsvanvid!
Nu syntes jeg generelt, jeg er et positivt væsen, men hvis man tror på det, så prøv at planlæg et bryllup, og du vil straks forvandle dig til hovedrolleindehaveren fra ”Exorcisten”.
Nu når der er mindre end to måneder til, så begynder min nervøsitet nemlig at indtage min krop som en anden djævel, og min kommende mand må da komme gevaldigt i tvivl, om den kvinde, han friede til, nu også lige er den samme, som går rundt og sprutter grøn galle i huset!

Læs flere artikler her

Kan det være rigtigt?
”Har du nu bestilt tid hos vin-manden?”, ”Hvad har du tænkt dig mht. bordpynt?”, ”Kan det være rigtigt, at JEG skal beslutte det?”, ”Hvorfor kan du ikke fortælle mig, hvornår polterabend datoen er?” ”Hvorfor kan du ikke bare forstå, hvad jeg siger?”, ”Har du besluttet, hvad du skal have på?”, ”SKAL du spise den chokoladebar, imens jeg laver mavebøjninger?”

Angsten for at fejle
Jamen, jeg er fuldstændig urimelig, og så har jeg det med at slutte diskutionerne af med ”Du hidser dig op”… Hvad sker der? Det er jo netop mig, som kører pessimismen og hysteriet i stilling! Godt man har en kæreste som kan tørre gallen hurtigt af sig, jeg tror, jeg er ved at få bryllupssyge…Findes der ikke et lægeligt udtryk for den slags, som man kan skyde skylden på? I bund og grund er det fordi,
jeg er så hamrende nervøs for, at alt skal fejle. Jeg har allerede skrevet ”Hvad er det værste, der kan ske”-listen, og jeg har latterligt mange emner… Jeg tror lige jeg ringer og bestiller tid hos massøren… mon det hjælper lidt???

Undertøjet ingen ser
Jeg fik købt mit undertøj i går…Herligt! Endnu et flueben på listen! En kyndig serviceminded dame guidede mig, og jeg fik smasket 1500 kr. på bordet for et sæt undertøj, som INGEN ser, måske Jonny når at få et glimt af det, inden det elegant bliver hevet af… og dog – har hørt fra veninderne, at bryllupsnatten er en vandrehistorie; 90% får ikke sex på deres bryllupsnat… måske man skulle have bestemt sig for Sloggi-sagen alligevel og brugt de 1500 kr. på noget andet? Nej, altså nu modsiger jeg mig selv, men jeg siger jer jo.. jeg er ved at blive syg, det er jo netop nu, der skal investeres i det lækre… Det fortjener vi!

Ud og forelsk jer
Ellers mangler jeg stadig at få de sidste ting på plads…..skoene, strømperne, menuen, vinen, bordpynten, bankrådgiveren osv. Jeg vender tilbage til jer en uges tid inden mit bryllup og fortæller, hvad der er sket i mellemtiden…..Indtil da… ud og forelsk jer…det er bryllupstid, og han er derude…..Jeg har fundet min og kan ikke vente på at råbe mit JA højt