Boost dine bryllupschancer

Boost dine bryllupschancer

Følg nogle simple råd og øg dine chancer for at blive gift med op til 60%! Hvorfor gifter mænd sig med nogle kvinder og ikke med andre? Og hvilken type kvinder gifter de sig med?

Kontakt jeres bryllup fotograf her

Sådan finder du HAM

Selvhjælpsbogen “Why Men Marry Some Women – And Not Others” kender svaret og har det forløbne år taget USA med storm ved at love at bogens råd forbedrer en ‘singletons’ chance for at blive gift med op til 60 procent!

Lad jagten gå i gang!

Manden bag bogen amerikanske (selvfølgelig!) John Molloy advarer først og fremmest mod at vente for længe før jagten på manden sættes ind.- Antallet af mænd skrumper hele tiden og med alderen bliver det sværere og sværere at møde dem. For at være på den sikre side skal en kvinde senest sidst i tyverne seriøst begynde at lede efter en mand siger John Molloy.

Optimer dine chancer

Bogen byder på mange andre konkrete råd der ifølge forfatteren med sikkerhed optimerer en kvindes chancer for at få bid: Nedton din pålædning. Jeans og en sød top er langt bedre end en alt for nedringet bluse. Udfordrende tøj kan måske nok score men ikke ‘den eneste ene’.

Vis ægte interesse. Vil du imponere en mand gælder det om at vise ægte interesse for hans fremtid helbred og karriere. Tal aldrig om bryllup og børn -og jeres fremtid sammen på de første mange dates. Vent til de ‘indledende runder’ er vel overstået.

Undgå “dead-end-relationships”. Har manden ikke friet efter 18 måneders bekendtskab falder chancerne for at han nogensinde vil gøre det med hele 50 procent. Befinder du dig i sådan et fremtidsløs forhold – så skynd dig videre!