forberedelse af brylluppet

bryllup

forberedelse af brylluppet – Hej, jeg er i gang med at forberede bryllup i august, og vil høre om der er nogle der kender til brugen af farver i forbindelse med bryllup. Er der nogle farver (til blomster, duge m.v.) der er “forbudt”, eller som det er mindre heldigt at vælge. Jeg har tænkt på en mørk/dyb lilla. Håber snart jeg hører fra nogen…

Jeg ved desværre ikke om der findes “traditioner” for bestemte farver… Men jeg synes da at hvis I vil have Lilla, så skal I bare tage lilla, det er jo jeres dag, så gør som I synes! 

Vi følger selv de fleste traditioner, men findes der en tradition som er anderledes end jeg vil have det, så bryder jeg den, for vores bryllupsdag skal være som vi vil have den og ikke som traditionerne siger den skal være… 

Blomsternes farver har en betydning

  • Rosa – Jeg er forelsket i dig og jeg lover dig troskab 
  • Hvid – Jeg tror på din renhed 
  • Gul – Du er solen i mit liv 
  • Orange – Jeg er din trofaste ven 
  • Mørkerød – Jeg savner dig 
  • Blå – Jeg vil altid være ved din side 
  • Rød – Jeg tæller dagene til vi ses igen 
  • Lilla – Jeg ønsker dig lykke og fremgang i livet 
  • Røde, hvide og blå i en buket betyder frieri! 

Flotte, alternative ringe 

Vi søger med lys og lygte eter nogle flotte, alternative vielsesringe. Vi vil ikke smide flere tusinde på en ligegyldig guldring, men vil hellere have en personlig, forholdsvis billig ring. 
Er der nogen, der kan komme med en god idé? Hvis I har forlovelsesringe, kan I evt. få dem pudset op, og sætte en sten i brudens ring. Det er også muligt at få sine ringe “revet”, så de ser lidt mere “rå” ud. 

Min kommende mand og jeg har kontaktet en uddannet guldsmed, som endnu ikke har startet sin egen biks op,- vi får lavet vores helt egne specielle ringe,- lige som vi vil have dem!. Vi har bestilt nogle lidt utraditionelle nogle,- som bestemt ikke ligger i massevis i butikkerne. Du kan evt. forhøre dig ved din egen guldsmed, om ikke han fx. har en elev som skal lave et projekt!!!!!

Læs artiklen: Alt om bryllup

monogram til bryllup

Her er monogrammet sat ind på papirstr. A5-liggende. Det er lavet i word. Monogrammet indsættes ved at sige indsæt billede. På det viste eksempel er der valgt tilfældig font, navne og monogram. Vil du også være sød at lave et monogram til mig. Det skal være bokstaverne S & M.

Vi er i god tid med vores bryllup  , og vil gerne finde det helt rigtige sted til at fejre vores fest. Er der nogle som kender et rigtig smukt sted i Vestjylland – det må meget gerne blot være et selskabslokale. 

Vi skal giftes til sommer og jeg har hele tiden tænkt at vi skulle have kirkeprogrammer. Men hvor nødvendige er de når det kommer til stykket? Er det ikke fint nok med salmebogen? Jo det er helt fint med salmebogen… Det er slet ikke nødvendigt med et kirkeprogram. Jeg har dog selv valgt at lave kirkeprogrammer. Jeg synes at det er nemt, at man kun sidder med de 3 salmer man skal synge til vielsen, frem for at skal sidde og bladre rundt i salmebogen. 

Invitatation

Er der nogle der har en god ide til formulering af bryllupsinvitationen? Vi skal vies kl. 11.00 og holder umiddlebart herefter fest i haven for venner og familie. Ved ca. 19.00 tiden forlader min kommende mand og jeg festen for at rejse til Paris og danse brudevals som jo skal nåes inden midnat. Festen bliver holdt i telt med varm buffet og børn har også adgang. 
Vi ville gerne have indført på en pæn måde at festen starter tidligt og derfor også slutter først på aftenen så vi kan nå vores fly. 
Håber på nolge ideer da jeg er gået i stå.