Lav også et brudeportrætter

Lav også et brudeportrætter

Ifølge Jylland bryllupsfotografi er det en god id!at lave en brudesession før brylluppet (og meget rentabel også!). Det giver ham mulighed for at lære bruden at kende meget bedre og se, hvad hun har det godt med med hensyn til sine fotos. Det er også en stor generalprøve for bruden, da hun kan sørge for, at alle dele af hendes kjole passer lige højre og ser præcis den måde, hun ønsker.
Kevin nærmer sig altid sine brudesessioner med den holdning, at det er mere som en modeskydning. Han beder sine brude om at ” forvente at være min model i en dag og forberede sig på at have det sjovt.”I løbet af sessionen vil han gøre en hel række skud fra meget se .et og fashion-for .ard til et par traditionelle for at behage mor og bedstemor. Han tilbyder nogle tips:

  1. Bed bruden om at have et glas vin til at slappe af før sessionen, da det at tage på Brudekjolen kommer med et par nerver.
  2. Lad bruden bære behagelige sko (tennissko eller flip flops), især hvis du ikke kan se hendes sko under hendes kjole, når hun står. At have din brud får blærer, mens du går rundt i hælene, er ingen måde at få et produktivt skud på! For alle skud, der sidder ned, kan du blot få hende til at sætte hælene på, når du kommer til stedet.
  3. Medbring et hvidt ark eller ren malerens plast til at placere under kjolen under nogle skud. Dette er hemmeligheden bag ikke at få kjolen beskidt. Nogle brude er bange for at få deres $10.000 kjole bliver snavset før brylluppet! Lad hende sidde på arket eller plastik og derefter stikke det under hendes kjole, så det ikke viser.
  4. Få hende til at bringe venner til sessionen for at hjælpe med alle de ting (sko, makeup, væv osv.). “De fleste brude ser ud til at slappe af mere, når deres venner er i nærheden,” bemærker de.

Planlægning er afgørende for en perfekt bryllupsdag

Planlægning er afgørende for en perfekt bryllupsdag. Parret skal vide, at hvis der er forsinkelser, skal der foretages justeringer eller sletninger på de ønskede billeder. God planlægning og en forståelse af præcis, hvad bruden og brudgommen ønsker, vil hjælpe med at forhindre eventuelle problemer.

Informer bruden om, at du ankommer til hendes hjem eller hotelværelse (eller hvor hun gør sig klar) mindst 45 minutter til en time før hun rejser til kirken. Du skal vide, hvor lang tid det tager at køre derfra til ceremonien, og gå i tide for at ankomme til kirken på omtrent samme tid som brudgommen, der skulle ankomme omkring en halv time før ceremonien. På det tidspunkt kan du lave portrætter af brudgommen og hans groomsmen og hans bedste mand, mens du venter på bruden og brudepigerne at ankomme.

ceremonien

Hvis ceremonien skal finde sted i en kirke eller synagoge, hvor du ikke kender tolden, skal du sørge for at besøge officiant på forhånd. Hvis du ikke er bekendt med toldvæsenet, skal du bede om at deltage i et andet bryllup som observatør. Sådanne erfaringer vil give dig uvurderlig indsigt i, hvordan du vil fotografere brylluppet.

Husk, at have en master tidsplan udelukker ikke massive planlægning ændringer. En god plan vil kun garantere, at du er forberedt på begivenhederne, som de er planlagt, ikke nødvendigvis, hvordan de rent faktisk vil udfolde sig. Endnu, jo bedre din forberedelse og planlægning, jo mere dygtige vil du og dit team være til at foretage justeringer i sidste øjeblik.

Se flere billeder her