Forberedelse er vigtig

Forberedelse er vigtig

Forberedelse er vigtig, når man fotograferer en once-in-a-lifetime begivenhed, der er lige så kompliceret som et bryllup. Med masser af mennesker, steder og begivenheder til document, at få alle detaljer og formulere en plan vil hjælpe med at sikre, at du er klar til at fange hvert øjeblik.

Begynd med at arrangere et møde med parret mindst en måned før brylluppet. Brug denne tid til at få alle detaljer, formulere detaljerede planer og lære parret at kende i en afslappet indstilling. Lav noter om farveskemaet, leverandøren af blomster, cateringfirmaet, bandet og så videre.

Præsenter dig selv for folk på de forskellige steder

Efter mødet, kontakte alle de leverandører bare at røre base. Du kan finde ud af interessante detaljer, der vil påvirke din tidsplan eller hvordan du laver visse billeder. Præsenter dig selv for folk på de forskellige steder (herunder ministeren, præsten eller rabbineren), og gå tilbage til parret, hvis der er problemer, eller hvis du har spørgsmål.

Hvis du ikke har arbejdet på parrets spillesteder før, så prøv at besøge dem på samme tidspunkter af dagen som brylluppet og receptionen. På den måde kan du kontrollere belysningen, notere særlige placeringer og katalogisere eventuelle problemer. Du bør også notere vægge og typer af lofter, især i receptionen. Dette vil påvirke din brug af bounce flash. Det er nyttigt at fremstille en “A” – liste og en “b” – liste over placeringer. På listen” A ” skal du bemærke de bedst mulige steder for dine billeder; på” B “- listen skal du vælge alternative placeringer, hvis dine” A ” – placeringer ikke fungerer på bryllupsdagen.

Dit første møde med parret giver dem også en chance for at stille spørgsmål til dig, som de måtte have. Diskuter, hvad du planlægger at fotografere, og vis dem eksempler. Sørg for at spørge, om de har særlige ønsker eller specielle gæster, der muligvis kommer langt væk—men undgå at oprette en liste over “krævede” fotografier; det er muligvis ikke muligt at overholde en.

En forlovelsessession

Måske er den bedste måde at lære dine kunder at kende på at tilbyde en forlovelsessession som en del af din bryllupsdækning (de fleste fotografer tilbyder denne session uden beregning, fordi det giver dem to til tre timers bindingstid parret). Denne session er normalt udføres før brylluppet, når alle er afslappet, og der er masser af tid til at få noget spec – tacular. Dette gør det også muligt at bruge portrættet i aviser og lokale magasiner til at annoncere parrets bryllupsdag.

Forlovelsesportrætter

Forlovelsesportrætter kan involvere stor kreativitet og intimitet og kan laves i fotografens studie eller på et sted, der er specielt for parret. Sessionen kan endda omfatte flere steder, giver stor va-riety. Normalt er parret klædt tilfældigt til disse skud, og ofte er poserne romantiske i naturen. Mange fotografer bruger disse billeder til at oprette et separate engagement album, som parret kan købe ud over onsding album.

Forlovelsessessionen er et godt tidspunkt at teste dine teorier, baseret på observation, om hvad der udgør og udtryk vil mest smigre dine emner. Hvis du observerede, at bruden har en tendens til at forfalde til et halvt smil, der måske eller ikke er attraktivt, lav et par rammer af hende i dette udtryk og vurder. Du kan finde den løsning, som du arbejder, og det kan være så simpelt som at sige noget lignende, “du har en dejlig smil, du skal vise det oftere.”Sådan smiger vil naturligvis tilskynde bruden til at smile på en fuld måde oftere.