En assistent er uvurderlig ved brylluppet

En assistent er uvurderlig ved brylluppet

Brug en assistent

En assistent er uvurderlig ved brylluppet. Han eller hun kan køre interferens for dig, ændre eller download CompactFlash (CF) – kort, organisere gæster for en gruppe skud, hjælpe dig med at tage flash aflæsninger og på forhånd er afgjort eksponering, tape lys står og snore fast med gaffatape, og løse en tusind andre gøremål. Din assistent kan overskue dine baggrunde på udkig efter uønskede elementer – og endda blive et bevægeligt lysstativ ved at holde din sekundære blitz eller reflektorer.

For at fungere effektivt skal din assistent trænes i din posering og belysningsteknikker. Bryllupsdag er ikke tid til at finde ud af, at as – sistant enten ikke forstår eller—værre endnu, godkende—dine teknikker. Du skal begge være på samme side; en god assistent vil kunne anticipate dit næste behov og holde dig på sporet for kommende skud.

fuldgyldige Bryllupsfotografer

De fleste assistenter fortsætter med at blive fuldgyldige Bryllupsfotografer. Når du har udviklet tillid til en assistent, kan han eller hun hjælpe med fotografiet, især i receptionen, når der er for mange ting på .n gang for en person at dække. De fleste assistenter forsøger at arbejde for flere forskellige Bryllupsfotografer for at udvide deres oplevelse. Det er ikke en dårlig id.at ansætte mere end en assistent, så hvis du får et rigtig stort job, kan du bruge dem begge—eller hvis en ikke er tilgængelig, har du en backupassistent.

Assistenter gør også gode sikkerhedsvagter. Jeg har hørt mange historier om gear” disap – pearing ” ved bryllupper. En assistent er et andet sæt øjne, der kan gøre det til en prioritet at beskytte udstyret.

Kjole til succes

Fotografen siger, at det er vigtigt at vælge dit bryllupsdagstøj omhyggeligt. En dragt eller slacks og en sportsjakke er fint til mænd. For kvinder fungerer forretningsklær godt. Husk, at du er nødt til at slæbe udstyr og bevæge sig frit, selvom, så ikke bære re – strictive tøj. Mange Bryllupsfotografer (mænd og kvinder) bærer en tu.til formelle bryllupper.